Кав'ярня Spectrumm в Івано-Франківську
Кав'ярня Spectrumm почала працювати в Івано-Франківську.
«Основною фішкою є «Кавова гастрономія». Це поєднання кави з будь-якими інгредієнтами або продуктами з використанням наукового підходу фудпейрінгу», – розповідає The Village Україна засновник Олександр Славінський, який раніше запускав київську мережу Big Cup.
Наприклад, готують каву з каштановим пюре, «Розмариновий фільтр» та Rikki Tikki Tavi – м’ятну каву з фрешем ананаса та апельсина із додаванням смородинового екстракту. «Франківська кава або кава «Галка» ще у розробці», – додає Славінський.
З меню:
Ecпресо – 40 гривень
Капучино –50 гривень
Фільтр-кава – 50\60 гривень
Black Orange – 90 гривень
«Розмаринова кава» – 70 гривень
«Кавова гастрономія» –130 гривень
Цукерки – 55 гривень
Класичний круасан – 55 гривень

У Spectrumm працюють з кавою власного обсмажування. Розповідають, що готують каву методом пролонгованої екстракції (подвійне еспресо виварюють за 1:20-1:40 хвилин).


Крім кави, пропонують 15 видів цукерок ручної роботи та випічку.
Нині в закладі відкрили частину першого залу на шість людей всередині та до шести на літній терасі. Другу залу з посадкою на 20-22 людей планують відкрити до зими.