«Пиріжкова «Тітка Клара» запустила на Воздвиженці перший заклад із кулінарією
«Пиріжкова «Тітка Клара» запустила на Воздвиженці перший заклад із кулінарією. Формат почав роботу в закладі мережі Klara Group на Воздвиженці.
«Кулінарія тітки Клари» – це про улюблені й звичні для нас страви на кожен день (fast casual food – якісна їжа на кожен день). Історія «Кулінарії тітки Клари» розпочалась у березні. Ми тестували готові страви в нашій пиріжковій на Кирилівській і буфетах у бізнес-центрах. Нашим гостям це дуже сподобалося, і тоді ми вирішили розширити цей проєкт», – розповідає The Village Україна засновник мережі Андрій Пінчук.
З меню:
Рис з овочами й куркою теріякі –150 гривень
Тефтелі з картопляним пюре –150 гривень
Гречка зі свинними котлетами – 150 гривень
Вареники з телятиною – 150 гривень
Окрошка – 75 гривень
Сирники – 120 гривень
Борщ зі свининою – 80 гривень
Їжа буде у форматі готового боксу, який передбачає основну страву й гарнір, також є салати, перші страви й десерти.
Також планують відкрити повноцінну кулінарію, у якій можна буде самостійно обрати страви та пиріжки. Наступного тижня «Кулінарію» запустять на Костянтинівській, у колишньому приміщенні Mira Cafe.
У квітні новий заклад мережі «Пиріжкова Тітка Клара» відкрили на Лютеранській. У меню пропонують скуштувати солодкі, солоні, пісні, бездріжджові й веганські пиріжки.