Кафе Sol Вistro розпочав роботу у Харкові.

«Найголовніша ідея закладу полягає в тому, що мова кохання Sol Bistro – це новий авторський погляд на прості страви, які змінюються від сезону до сезону», – розповідають The Village Україна в команді.

Ідея створення бістро належить власниці Катерині та її хлопцю: пара розповідає, що «повернулася з Києва в рідне місто задля того, щоб піднімати гастроіндустрію у Харкові».

З меню:

Зелена гречка – 250 гривень

Сашимі з лосося – 300 гривень 

Тартар з яловичини – 200 гривень

Печений червоний перець –  185 гривень 

Філе міньйон – 450 гривень

Локшина з креветкою – 300 гривень

Рібай – 600 гривень

Коб з тофу – 275 гривень 

Заклад спеціалізується на молодих, органічних та натуральних винах, які створюють традиційними способами.

В інтер’єрі двоповерхового бістро переважають теплі кольори, велика кількість рослин, відкрита літня тераса.

   

коли

10:00–22:00

де

вулиця Куликівська, 19