Кафе Sol Вistro у Харкові
Кафе Sol Вistro розпочав роботу у Харкові.
«Найголовніша ідея закладу полягає в тому, що мова кохання Sol Bistro – це новий авторський погляд на прості страви, які змінюються від сезону до сезону», – розповідають The Village Україна в команді.
Ідея створення бістро належить власниці Катерині та її хлопцю: пара розповідає, що «повернулася з Києва в рідне місто задля того, щоб піднімати гастроіндустрію у Харкові».
З меню:
Зелена гречка – 250 гривень
Сашимі з лосося – 300 гривень
Тартар з яловичини – 200 гривень
Печений червоний перець – 185 гривень
Філе міньйон – 450 гривень
Локшина з креветкою – 300 гривень
Рібай – 600 гривень
Коб з тофу – 275 гривень
Заклад спеціалізується на молодих, органічних та натуральних винах, які створюють традиційними способами.
В інтер’єрі двоповерхового бістро переважають теплі кольори, велика кількість рослин, відкрита літня тераса.