Більше не попап. «Інші.Бар» від Клопотенка у Львові почне роботу в новому форматі
Шеф-кухар Євген Клопотенко та співзасновниця компанії «Нова пошта» Інна Поперешнюк 15 липня перевідкриють концептуальний заклад «Інші. Бар».


Раніше бар працював тричі на тиждень як попап у приміщені бістро «Інші». Тепер він працюватиме на вулиці Федорова, навпроти Домініканського собору.
«Хочу, щоб кожен наш гість міг відчути на собі овочево-фруктову магію з дарів українського чорнозему не лише тричі на тиждень, а коли йому заманеться», – коментує Євген Клопотенко.


Концепція закладу не змінилася: там подають алкогольні коктейлі з овочів і фруктів, які вирощують на власній фермі. Так хочуть популяризувати фермерські продукти серед українців.
Коктейльну карту закладу складала шеф-барменка Марія Віндзор. Там 16 авторських коктейлів і три розділи: із сезонними коктейлями, які оновлюють щомісяця; концептуальне меню, присвячене старослов’янським богам та easy-дрінки – вісім класичних коктейлів із додаванням одного фермерського продукту. Напої подають «з-під кранів».


До коктейлів пропонують 12 українських закусок: оливки з аличі, хумус з білими грибами, пате з оленини, сирний льодяник, м’ясо з квашенням, сендвічі, сезонні овочі та фрукти.


Інтер’єр закладу наповнили сіном, очеретом, мішковиною й городиною, щоб «відвідувачі почувалися, як на справжній фермі».


За музичний супровід і культурні події в барі відповідатиме музикант і директор гурту Nazva Павло Гоц. Обіцяють живу музику від сучасних українських виконавців, тематичні диджей-сети, камерні вечірки й прослуховування вінілових колекцій. Наприклад, вечір кантрі, коли в коктейльній карті переважатимуть коктейлі на основі віскі; чи вечір джазу, коли акцент буде на вині чи джині.
Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів
Концептуальний фермерський попап-бар «Інші. Бар» відкрили у Львові на початку березня 2023 року. Гостей приймали лише в четвер, пʼятницю й суботу.
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.