На «Лісовій» розібрали точку «Фалафель у Хасана», де власник, кухар з Іраку, упродовж 15 років готував фалафель у батоні.

У коментарі The Village Україна Хасан розповів, що ніхто не попередив його про демонтаж.

«Я вийшов з машини, мені сказали підійти та забрати свої речі, бо мою точку розбирають. Вони показали мені документ, фото моєї точки, опечатали і почали розбирати», – каже Хасан.

Фото: Олександр Тарасов

На питання, чи демонтаж проводили комунальні служби, Хасан відповів, що не знає.

За словами кухаря, найближчого місяця він шукатиме нове приміщення, щоб відновити роботу. Найімовірніше, нова точка буде не на «Лісовій», оскільки вартість оренди тут зависока, каже Хасан.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Хасан готує фалафель у батоні в Києві з 1997 року. Перша точка кухаря була розташована поряд з Індустріальним мостом, друга – біля заводу «Більшовик». Останні 15 років Хасан працював на території ринку біля метро «Лісова».

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Фото й обкладинка: «Фалафель у Хасана»