На території колишньої промзони Львова відкрили кафе-кондитерську Cheese Bakery Kivsh
У колишній промзоні Львова відкрили кафе-кондитерську Cheese Bakery Kivsh.
Це другий заклад мережі Cheese Bakery, який відкрили в будівлі коворкінгу на території KIVSH – креативного простору на базі ревіталізованої промзони. Дизайна кафе розробляло архітектурне бюро Вalbek bureau.
«Нашим завданням було гармонійно вписати кафе до архітектури старої фабричної будівлі й доповнити інтер’єр новими дизайн-елементами лише там, де це доречно. Також ми прагнули обіграти фірмовий стиль кафе й підтримати лофтову естетику KIVSH», – розповідають у Вalbek bureau.
Інтер’єр кафе є традиційним для мережі. Тут встановили хвилясті лампи, приглушене світло й довгий комунальний стіл.
«Однією з точок тяжіння став довгий комунальний стіл: за словами власників, цей формат має попит серед львів’ян. Основну посадку зробили мобільною: за потреби кастомні столи на два, чотири, шість місць можна комбінувати між собою», – додають архітектори.
Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів
Читайте «Нормальні новини» в телеграмі