?РНБО призупиняє будь-яку діяльність низки проросійських політичних партій на час воєнного стану: «Опозиційна платформа – За життя»; «Партія Шарія»; «Наші»; «Опозиційний блок»; «Ліва опозиція»; «Союз лівих сил»; «Держава»; «Прогресивна соціалістична партія України»; «Соціалістична партія України»; «Соціалісти»; «Блок Володимира Сальдо».

?Швейцарія підтримала санкції проти Росії, які застосував Європейський Союз. Також до них направлено прохання, щоб усі швейцарські компанії, які ще не полишили російський ринок, зробили це негайно.

?Окремі підрозділи окупантів знищені на 80-90 відсотків. Місцями передова просто завалена трупами російських солдат, іноді по ним по ним гонять у наступ інші частини.

?В суботу працювали вісім гуманітарних коридорів. Вдалося врятувати 6 тисяч 623 людини. Не вдалося евакуювати людей із Бородянки.

?Державними нагородами відзначать 161 захисника, із них 40 посмертно. Також 12 отримали знання Героїв України (з них 8 посмертно). Усього за весь час вручено 2180 ордени українським захисникам.

?Українська Чорнобаївка увійде в історію воєн. Це місце, де російські військові і їхні командири показали себе повністю – такими, як вони є: бездарними, здатними просто гнати своїх людей на забій. Шість разів наші військові знищували окупантів під Чорнобаївкою. Шість разів! І вони все одно приходять туди…Блокадний Маріуполь увійде в історію відповідальності за воєнні злочини. Зробити таке з мирним містом, що зробили окупанти – це терор, який будуть згадувати й через століття.

?19-го березня святкує день народження українська поетеса Ліна Костенко:

Не треба думати мізерно...

Безсмертя є ще де-не-де...

Хтось перевіяний, як зерно,

У ґрунт поезії впаде.

Митцю не треба нагород,

Його судьба нагородила,

Коли в людини є народ,

Тоді вона уже людина.