Щоб приховати реальну кількість загиблих, окупанти спалюють тіла військових на Донецькому металургійному комбінаті, повідомляє українська розвідка.

В тимчасово окупованому Луганську пункт видачі тіл «мобілізованих» жителів окупованих територій відкрили в магазині «Копійка». Із документів родичам загиблих видають тільки свідоцтво про смерть та дозвіл на поховання. Жодних документів де, як і за яких обставин вони загинули, немає.

Родичам пояснюють, що виплат за смерть мобілізованих з л/днр не передбачено, навіть за наявності російського паспорту. Водночас родичам офіційно загиблих росіян обіцяють виплатити 12 мільйонів рублів. За даними розвідки, таке ставлення обурює місцеве населення, але окупанти не зважають на ці настрої.

На тимчасово окупованих територіях Донецької області продовжується примусовий набір до армії. Переважну частину мобілізованих відправляють в найгарячіші точки без відповідної підготовки. Здебільшого їх використовують на передовій для розчищення перешкод та риття окопів.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі