У новому зверненні Володимир Зеленський згадав про День добровольця, який сьогодні відзначають в Україні.

?Українці можуть не помічати одне одного у звичайному житті, але маємо здатність миттєво об’єднуватись і знаходити спільну мову, коли бачимо загрозу нашому способу життя, нашому життю, нашому духу. Ми робимо все, аби захистити себе.

?Українців не треба переконувати і стимулювати, щоб вони ставали добровольцями та допомагали одне одному. Ми всі добровольці: ті, в інформаційних військах; ті, хто постачає товари, ті, хто рятує і ті, хто лікує, хто забезпечує зв’язок і ремонтує мережі.

?Окупанти нічого не розуміють про Україну для них це мішень. А для нас це мільйони щасливих миттєвостей, рідних символів, пам’ятних місць, ми відчуваємо цю землю.

?Ми не маємо право розслабитися: ворог уже почав стягувати резерви, і це жалюгідно.

?Поки держава воює, економіка має розвиватись настільки, наскільки це можливо. Там, де дозволяє ситуація, на вулицях має з’явитися життя. Адже економічне придушення України – одне з завдань ворога, і ми маємо відбитися від цього.

?Українці не мають боятися втратити щось, гроші будуть збережені. Уряд уже працює над новою податковою моделлю, деталі про яку з’являться за день-два.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі