Перша «Черноморка» в Харкові
Перший ресторан «Черноморка» в Харкові почав роботу в центрі міста, на вулиці Сумській.
Як і всі гастролавки «Черноморка», новий заклад буде працювати одразу у двох форматах – як магазин і ресторан.
Можна буде купити в сирому вигляді вилов із Чорного моря й імпортні морепродукти або замовити на місці готову страву.
З МЕНЮ:
Тартар із тунця з пюре з авокадо – 218 грн
Теплий салат із морепродуктами – 284 грн
«Шуба» з оселедцем матіас – 38 грн за 100 грамів
Ризото з морепродуктами – 193 грн
«Цезар» із лососем – 175 грн
Форшмак по-одеськи – 94 грн
Солянка рибна – 205 грн
Запечене філе лосося з овочами – 304 грн
Олів’є з м’ясом мідій – 106 грн
Сметанник із чорносливом – 138 грн
«Черноморка» заснована у 2013 році в Києві. Компанія поставляє рибу й морепродукти в ресторани та великі маркети України. Рибу ловлять на власному причалі в селі Миколаївка в Одеській області.
Нині в мережі 15 гастрономічних крамниць, що пропонують свіжий вилов, який можна приготувати на місці.
У 2019 році «Черноморка» отримала відзнаку «Вибір року» як найкращий рибний ресторан.
Також у мережі є монопродуктові формати: «Селёдочная», «Анчоусная» й «Чебуречна».
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.