Де кияни частіше інфікуються COVID-19 – Держспоживслужба
Голова Держспоживслужби Києва Олег Рубан заявив, що основне джерело захворювання на коронавірус Києві – не ресторани, а родини, передає РБК-Україна.
За його словами, кафе й ресторани не є джерелом широкого поширення інфекції, оскільки там запровадженні всі обмежувальні заходи. Навіть враховуючи їхні порушення, це не зможе призвести до сплеску захворюваності.
«Основна маса – це родинні захворювання. Майже 100% випадків захворювання стаються в родинах», – зазначив він.
З 8 до 24 січня 2020 року в Україні діятиме локдаун. Не працюватимуть кафе, ресторани, фітнес-зали, кінотеатри.
Читайте «Нормальні новини» в телеграмі