Кількість киян, у яких лабораторно підтвердили захворювання на коронавірус, за минулу добу збільшилася ще на 97 людей. З них – 10 медикiв, повідомив міський голова Києва Віталій Кличко.

Загалом у Києві вже 989 підтверджених випадків захворювання на COVID-19. Захворіли: 34 жінки вiком вiд 22 до 83 років, 52 чоловіка віком вiд 18 до 85 рокiв, 7 дівчат та 4 хлопців віком до 17 років.

До лікарень столиці госпіталізували 21 пацієнта. Інші лікуються на самоізоляції, під контролем медиків. Кількість тих, хто одужав в столиці, зросла до 39 людей.

Серед тих, у кого за минулу добу підтвердили захворювання на коронавірус – 1 монах Києво-Печерської лаври та 12 монахiв Покровського Голосiївського чоловiчого монастиря. У цьому монастирі зараз відбувається дезинфекція всіх приміщень, його закриють на карантин.


 Пік захворюваності на коронавірусну інфекцію COVID-19 у Кабміні очікують на початку травня.

 3 квітня уряд схвалив
ДОДАТКОВІ ОБМЕЖЕННЯ в Україні під час карантину – ЧИТАЙТЕ ЯКІ. Офіційно обмеження триватимуть до 24 квітня. Водночас не стали зупиняти товарообіг, промислові підприємства й критичну інфраструктуру.

 МОЗ буде пропонувати уряду продовжити карантин ДО 12 ТРАВНЯ, але з пом’якшенням.

 Що означає режим надзвичайної ситуації й чим відрізняється від надзвичайного стану, ЧИТАЙТЕ ТУТ.