У 50% шкіл Києва діти харчуються за принципом «шведського столу» – КМДА
За останній рік половина київських шкіл перейшли на сучасні формати харчування, заявляють у КМДА.
Діти обирають страви за принципом «шведського столу» або із двох-трьох запропонованих страв.
Формат обов’язково включає до дитячих сніданків та обідів свіжі овочі та фрукти, йогурти та напої на вибір. Переважно зміни впровадженні у Шевченківському, Дарницькому, Оболонському, Подільському та Дніпровському районах.
«Перетворення відбулися за останній рік і міська влада не зменшує темп», – кажуть у КМДА.
Додають, що очікують від Міносвіти та МОЗ переліку продуктів харчування для закладів освіти.
Читайте «Нормальні новини» в телеграмі
Фото: КМДА