Третина закладів громадського харчування не пройшла перевірку безпеки харчових продуктів
У Києві 30% закладів громадського харчування тимчасово припинили діяльність після перевірки Держпродспоживслужби на відповідність санітарно-гігієнічним вимогам. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Держпродспоживслужби Києва.
У зв’язку з реєстрацією в Києві випадків захворювання на гострі кишкові інфекції 1 липня Держпродспоживслужба проводила збір інформації в закладах громадського харчування.
«За рекомендаціями фахівців Головного управління 30% закладів громадського харчування тимчасово припинили свою діяльність для проведення санітарних заходів і усунення недоліків», — повідомили в управлінні Держпродспоживслужби.
Станом на 3 липня кількість захворювань на гостру кишкову інфекцію становить 34 випадки. Як повідомлялось раніше у чотирьох паціентів діагностували сальмонельоз після отруєння суші.