Користувачі Spotify можуть створювати власні зображення як обкладинки для власних плейлистів прямо в додатку.

Раніше можна було просто завантажувати власні ілюстрації як обкладинки. Тепер на платформі є багато різних інструментів, щоби створити власне зображення. Зокрема, можна обрізати картинки, вирізати потрібні деталі з інших зображень у будь-яких форматах і розміщувати їх як-завгодно.  

Також у редакторі створення обкладинок є різні набори ефектів, наприклад зображенню можна надати ефект «риб’ячого ока» або розмити її. На обкладинки можна додавати заголовки різними шрифтами. До того ж, зображення можна буде ще більше персоналізувати, додаючи на нього наклейки.

Як створити обкладинку

Для цього в додатку треба зайти у будь-який плейлист, який створив користувач. Потім натиснути в контекстне меню (три крапки) і там має бути функція Create Cover Art (Створити обкладинку). Створеною обкладинкою можна поділитися у соціальних мережах.

Поки що компанія випускає бета-версію функції Create Cover Art. Створити власні обкладинки можна в 65 країнах світу, в Україні функція поки що не доступна.

   

  • У Spotify додали функцію, завдяки якій користувачі зможуть залишати коментарі до епізодів подкастів. Коментарі будуть приватними й автори подкастів будуть самі вирішувати, які коментарі показувати аудиторії.

Обкладинка й фото: Spotify