Єврейська гуманітарна організація «Джойнт» і студентська організація «Гілель» запустили міжнародний проєкт із пошуку роботи для українських фрилансерів JoinTech Talent. 

Учасниками можуть стати представники єврейської громади від 18 до 40 років, які живуть в Україні й хочуть розвиватися в digital-сфері. На платформі можна знайти пропозиції роботи у сферах SMM, IT, дизайну, маркетингу, копірайтингу, таргетингу, перекладу. Водночас на платформі не вказано, чи можуть податися на роботу не євреї.

Що ще є на платформі

  • кожному учасникові допомагатиме куратор, що полегшить пошук роботи й клієнтів з-за кордону;
  • учасники проєкту можуть користуватися безпечними хабами на базі єврейських центрів у Кривому Розі, Харкові, Сумах й Одесі. У цих просторах є укриття, стабільний інтернет, електрика й опалення;
  • учасники зможуть підвищувати свою кваліфікацію в digital-сфері за допомогою навчальних програм, курсів з англійської мови, розвитку soft-skills, дизайну, SMM.

Як доєднатися до проєкту

Щоб стати учасником, треба зареєструватися на сайті й обрати опції, що зацікавили. Далі користувачам запропонують анкетування-тест й індивідуальну співбесіду з куратором, що визначить формат та обсяг підтримки в проєкті. Після підтвердження учасники автоматично стають «талантами» на платформі.

   

Напередодні Prometheus і Robota.ua запустили проєкт, щоби допомогти користувачам отримати роботу. Для людей, які шукають роботу на Robota.ua, підбиратимуть тематичні курси, які допоможуть «зробити рескіл або апскіл, щоб отримати омріяний оффер».