У мобільному застосунку NovaPay додали нові функції для фізичних осіб-підприємців, повідомили в пресслужбі.

Відтепер у застосунку можна отримати довіреності до рахунку або зняти чи внести готівку на рахунок. Користувачі можуть оформити п’ять видів електронних довіреностей до рахунку ФОП:

  • для бухгалтера з правом підпису;
  • для бухгалтера без права підпису;
  • для поповнення рахунку готівкою;
  • для зняття з рахунку готівки;
  • для поповнення й зняття з рахунку готівки.

Бхгалтери зможуть створювати й підписувати платіжні інструкції, формувати виписки й звіти, переглядати історію операцій щодо рахунку й бачити реквізити.

ФОПи також зможуть вносити й знімати готівку з рахунку в будь-якому відділенні «Нової пошти» за допомогою штрих-коду в застосунку. До 26 вересня на всі зняття й внесення готівки діє акційна ставка – 0%. Після цього всі операції післяплати й транзакції до 100 тисяч гривень – без комісій, понад 100 тисяч гривень або переказ на інший банк – ставка становитиме 0,5%.

   

У липні 2024-го NovaPay дав можливість ФОПам відкривати рахунок у мобільному застосунку. Підприємець може отримати віртуальну-бізнес-картку й онлайн-доступ до основних фінансових сервісів, виводити дохід ФОПу на картку фізособи.

   

Фінансовий сервіс NovaPay, що входить до групи компаній «Нової пошти», запустив бета-версію мобільного застосунку в грудні 2023 року. Там можна відкрити платіжний рахунок й оформити віртуальну картку.

NovaPay – єдина в Україні фінтех-компанія, що не є банком, але має розширену ліцензію НБУ на обслуговування рахунків і випуск карток, кажуть у команді сервісу.

Обкладинка: NovaPay