Перші полички з продуктами «Створено захисниками» запустили у київському «Ашані», повідомляє Мінветеранів. 

Там представили продукцію, яку створюють підприємці-ветерани або члени їхніх сімей. Уже можна придбати товари від двох ветеранських підприємств:

  • FamBerry – найбільше в Україні та Європі виробництво органічної продукції з кизилу, кажуть у міністерстві. Його розвиває сім'я загиблого військового Данила Ольшанського. За життя Данило теж був долучений до бізнесу. Тепер його родина стала першою, хто долучився до ініціативи «Створено захисниками».
  • «Вогняр» – український виробник гострих соусів. Їхня ферма розташована у Жашківському районі Черкаської області. Там вирощують понад 20 сортів гострого перцю.

Усім ветеранам-виробникам пропонують долучитися до проєкту. Для цього треба подати заявку і перелік документів для отримання права використання бренду «Створено захисниками» на електронну пошту [email protected].

   

«Створено захисниками» – це бренд Міністерства у справах ветеранів, який створили, щоб популяризувати товари і продукцію, виготовлені ветеранами-підприємцями. Тривалий час проєкт був на паузі, а у травні 2024 року його перезапустили. Хто може позначати власну продукцію і бізнес маркуванням «Створено захисниками» і які документи для цього потрібні – читайте тут.

Обкладинка й фото: Мінветеранів