Групові чати додали в соціальну мережу TikTok, повідомили в TechCrunch.

Зокрема, у групові чати можна додавати до 32 учасників. Створювати групові чати або отримувати запрошення в них можуть лише користувачі віком від 15 років. 

Як створити груповий чат

  • у верхній частині папки «Вхідні» треба натиснути кнопку «Чат»;
  • обрати друзів, яких користувач хоче додати до чату;
  • натиснути «Почати груповий чат».

Щоб приєднатися до вже створеного групового чату за запрошенням, треба натиснути на запрошення й на кнопку «Приєднатися до групи».

Нового учасника в групу може додати лише спільний підписник. Якщо користувач отримує запрошення приєднатися до групового чату, він не зможе цього зробити, якщо в чаті немає хоча б одного його друга. Коли підліток створюватиме груповий чат, TikTok вимагатиме затвердити нових учасників групи.

Також TikTok починає функцію створення власних стікерів у приватних повідомленнях. У компанії впевнені, що це заохотить користувачів створювати наклейки, щоб усі могли ними користуватися.

   

Напередодні в TikTok додали функцію Spotlight для відео з фільмами й серіалами. За допомогою неї користувачі зможуть знайти опис серіалу або фільму, список акторів, офіційні облікові записи й інший пов’язаний із шоу контент. 

   

У TikTok анонсували тестування функції, за допомогою якої можна буде знаходити пісні, наспівуючи або мугикаючи їх. TikTok зможе легше розпізнати популярні пісні. Крім того, функція шукає не тільки пісні, але звуки, які створили інші користувачі.