Компанія Google зробить доступною функцію «Час навчання» на більшій кількості пристроїв Android, зокрема смартфонах і планшетах, йдеться у блозі компанії. 

Спершу функція була доступна на смартгодинниках Fitbit Ace LTE. Протягом наступного року компанія розширить перелік пристроїв, де буде доступний «Час навчання».

Функція «Час навчання» дозволяє батькам встановлювати спеціальний екран з обмеженими функціями на особистому пристрої дитини. Функція діє протягом часу навчання у школі, що зменшує відволікання від уроків. Батьки можуть обирати дозволені додатки під час режиму «Час навчання» за допомогою батьківського контролю Family Link

Для підлітків, яких не контролюють батьки за допомогою Family Link, буде доступний режим «Фокус». Користувачам не надходитимуть сповіщення протягом визначеного періоду часу, щоб обмежити відволікання. 

Також функція нагляду для батьків підлітків з’явиться на YouTube. Цього літа випустять оновлення, за допомогою якого батьки зможуть підв’язати акаунт дитини до свого й бачити активність дітей в інтернеті.

   

Як захистити ментальне здоров’я дітей у соцмережах, розповіли в громадській організації #stop_sexтинг до Всесвітнього дня соціальних мереж. Серед основних порад для дітей: написання постів для гарного настрою, позитивне мислення, використання інструментів захисту онлайн та активний час офлайн.

Фото: Google