«Нова пошта» відкрила перше відділення в Римі. 

У Римі відділення працює за адресою Via Albalonga 9-11. Його можна відвідати щодня, а саме: з понелідка по п’ятницю з 08:00 до 20:00, а в суботу та неділю – з 09:00 до 18:00.

Там можна отримати і відправити документи, посилки та вантажі до 100 кілограмів всередині країни, а також пересилати між іншими країнами, де вже працюють відділення «Нової пошти». Термін доставки в Україну становить від семи днів.

Крім того, компанія запустила доставку посилок у партнерські поштомати та пункти видачі, розташовані по всій країні. Також планують запустити власну кур’єрську доставку у Римі та передмісті.

З червня клієнти «Нової пошти» можуть скористатись послугами доставки посилок у поштомати та пункти видачі від партнерської мережі GLS, яка працює по всій країні. Там можна отримати попередньо сплачені посилки вагою до 25 кілограмів та розміром не більше 41 x 38 x 64 сантиметри.

Термін зберігання посилок у пункті видачі GLS становить 72 години. Посилку переадресують у найближче відділення «Нової пошти», якщо її не забирає клієнт впродовж трьох днів.

    

Рим став другим італійським містом, де «Нова пошта» відкрила відділення. Першим італійським містом, де почало роботу відділення мережі, став Мілан. Наразі «Нова пошта» в Італії має дві тисячі поштоматів та 4 500 пунктів видачі посилок.

Відділення мережі також працюють в ЕстоніїПольщіЛитвіЛатвіїЧехіїРумуніїНімеччиніСловаччиніІспанії, Угорщині, Молдові й Великій Британії.