Розумні лічильники Watt+ від Yasno автоматично передаватимуть показники, повідомляє гендиректор компанії Сергій Коваленко.

Так, для цього не потрібно встановлювати АСКОЕ [Автоматизовану систему комерційного обліку електроенергії – ред.] на весь будинок, пояснює гендиректор Yasno. 

Лічильники Watt+ працюють на основі GSM-мереж й автоматично передають показники у певний час. До того ж, лічильник фіксує споживання окремо вдень і вночі. «Тому власники можуть заощаджувати не тільки час, а й кошти», – додає Коваленко.

Замовити лічильник можна на сайті, він коштує 8000 гривень. До набору входить однофазний лічильник (220 Вт), безкоштовна доставка, заміна лічильника і встановлення на облік «під ключ». Крім того, є можливість оплатити лічильник частинами.

   

Напередодні в компанії заявили, що встановлюватимуть сонячні станції під ключ. Заявку на отримання сонячної станції потрібно заповнити на сайті, після чого працівники звʼяжуться з вами. Терміни реалізації проєкту залежать від виду станції: домашні станції реалізують за місяць, комерційні – приблизно два місяці.

Фото й обкладинка: Yasno