Керівна партнерка агенції та PR-агенція Gres Todorchuk завершують роботу на фандрейзинговій платформі United24.

«Команда Gres Todorchuk мала допомогти лише із запуском проєкту United24, однак «запуск трохи затягнувся», – зазначає Ярослава Гресь. Проте Гресь зазначила, що агенція долучатиметься до платформи в точкових проєктах. Ярослава ж повертається на позицію СЕО в агенцію.

За 2,5 роки команда Gres Todorchuk створила та реалізувала понад сто креативних ініціатив та зборів: браслети «Азовсталь», Операція «Єдність», Light Up Ukraine, «Міць. Українська кам’яна», Lego with Ukraine, збір «Морський бій» на морські дрони, збір на «Охматдит». Тепер платформу передали під управління Мінцифри та Офісу президента. 

   

United24 – глобальна платформа, яку запустили для збору коштів на відбудову України в 2022 році. Очолив її Михайло Федоров. Серед амбасадорів платформи – акторка Барбара Стрейзанд, гурт Imagine Dragons, історик Тімоті Снайдер, актор Марк Геміл, режисер Мішель Азанавічус, астронавт Скотт Келлі, українські спортсмени й спортсменки Еліна Світоліна, Андрій Шевченко, Олександр Усик.

   

8 липня платформа разом із Monobank запустили збір для дитячої лікарні «Охматдит». За 41 годину збору українці та український бізнес зібрали 300 мільйонів гривень на потреби медичного закладу.

Обкладинка: Ярослава Гресь, United24