Microsoft планує додати функцію Copilot на основі штучного інтелекту в застосунок для нотаток OneNote, пише The Verge.

Користувачі OneNote можуть записувати нотатки за допомогою стилуса, а завдяки функції Copilot, записи можна узагальнювати або створювати списки справ на основі нотаток. Нова функція зможе перетворювати рукописні нотатки в текст для редагування та обміну.

Компанія Microsoft інтегрувала Copilot у застосунок OneNote у листопаді 2023 року. Проте бета-тестування функції на основі ШІ почали наприкінці червня. Оновленням можуть скористатись передплатники Copilot для Microsoft 365 та користувачі Copilot Pro.

 

Copilot – інструмент на основі GPT-4, який розробила компанія Microsoft спільно з OpenAI. У грудні 2023 року компанія Microsoft відкрила загальний доступ для користування чат-ботом на основі штучного інтелекту Copilot. Завдяки Copilot можна підсумовувати зустрічі, створювати чернетки електронних листів, документи Word, електронні таблиці й презентації PowerPoint.

Наприкінці травня компанія Microsoft також випустила персональні компʼютери категорії Copilot+ PC, які оснащені вбудованими функціями штучного інтелекту.