Команда ГО «Батьки в дії» створила інтерактивну мапу закладів й установ Львівщини, які пристосовані для потреб сімей із дітьми, повідомляє Львівська міська рада.

До каталогу ввійшли 820 просторів у всіх районах Львівської області, поділені за 19 категоріями. Серед них – медичні заклади, коворкінги, центри допомоги ВПО й психологічної підтримки, громадські й благодійні організації, чатботи й «гарячі лінії».

Простори, які додали на мапу, зокрема, надають послуги повʼязані з вагітністю, народженням і раннім доглядом за дітьми, допомогу в кризових ситуаціях і сім’ям військових. Там також розмістили 100 закладів харчування, облаштовані для відвідування з дітьми.

Найбільше зазначених на мапі закладів розміщені саме у Львові. Переглянути весь перелік просторів можна на сайті. Сервісом скористалися вже понад 2000 користувачів.

 

У червні Львівська міськрада розробила мапу ветеранських бізнесів. На карті можна фільтрувати бізнеси за категоріями: агробізнес, виробництво, дозвілля, кав’ярні й ресторани, послуги, торгівля.