«Нова пошта» відкрила відділення у французькій Ніцці. Це 100-те відділення мережі у Європі.

Відділення працює за адресою 27 Avenue Notre Dame. Там можна отримати і відправити документи, посилки та вантажі до 100 кілограмів всередині країни, а також пересилати між іншими країнами, де вже працюють відділення «Нової пошти». Термін доставки посилок в Україну становить від пʼяти днів.

Вартість доставки з України у відділення у Франції:

  • Документи до одного кілограма – 900 гривень
  • Посилки до двох кілограмів – 950 гривень
  • Посилки до десяти кілограмів – 1500 гривень
  • Посилки до 30 кілограмів – 2500 гривень
  • Вантаж понад 30 кілограмів – 100 гривень за кожний кілограм 

Крім того, клієнти можуть замовити доставку відправлень до 1000 кілограмів кур’єром на будь-яку адресу у Франції. Вартість доставки посилки до 30 кілограмів курʼєром становить 100 гривень. За посилки, які важать більше, потрібно буде сплатити 250 гривень за кожні сто кілограмів ваги.

Викликати кур’єра можна через сайт, бізнес-кабінет або мобільний додаток. Також відправити посилку з України можна на один із пунктів видачі посилок місцевої компанії Chronopost. У «Новій пошті» зазначають, що до кінця року планують відкрити відділення у Парижі та Леоні, а потім у містах Лілль, Тулуза та Бордо.

   

Франція стала 14 європейською країною, де відкрили відділення «Нової пошти». Відділення мережі також працюють в ЕстоніїПольщіЛитвіЛатвіїЧехіїРумуніїНімеччиніСловаччиніІталіїІспанії, Угорщині, Молдові й Великій Британії.