Мережа фітнес-клубів Smartass відкриє простір Gym&Soul в оновленому форматі на вулиці Короленківській у Голосіївському районі Києва. Це десята локація бренда по всьому світу й п’ята в Києві.

Заклади Smartass називають спортивними клубами бутикового типу. У них поєднали спортзал з атмосферою нічного клубу, зокрема підбіркою музики для тренувань.

Новий простір має площу 1370 м². Там облаштували дві спортивні зони з класами для чоловіків і жінок. Gym – простір качалки, де можна займатися самому, персонально з тренером або у груповому форматі. Зона Soul має три студії: для пілатесу, флай-йоги й тренувань з власною вагою. Також у цій частині є два масажні кабінети.

Крім того, на території спортивного клубу є кафе, де можна замовити сендвічі, солоні й солодкі боули, десерти, а також смузі, протеїнові коктейлі й фреші.

   

Коли:

07:00–22:00

Де:

вулиця Короленківська, 4

   

Перший клуб Smartass відкрили у Києві у 2019 році. З того часу мережу розширили: три локації клубу відкрили у Києві, дві – у Львові та одна – у Харкові. У 2023 році Smartass вперше вийшов на європейський ринок і запрацював у столиці Болгарії, Софії, а також у Варшаві. Наразі перемовини ведуть і щодо відкриття на Балі.

Ми запитали співзасновників Smartass про те, як вони пережили 2022-й, запуск франшизи за кордоном і розширення в Україні.