Дизайн-бюро Spiilka та агенція Twid розробили дизайн і бренд-систему для агенції просторового розвитку Restart, яка працює над відновленням України.

Бренд-систему та позиціонування для Restart створила агенція Twid. Позиціонування бренду виражається слоганом Rebuilding the future («Перебудуємо майбутнє»). Так поєднали дві цінності урбаністів Restart – «бажання місцевих і міжнародних ініціатив до відбудови та бажання донорів інвестувати в проєкти», зазначають у команді.

Айдентику для Restart створили дизайн-бюро Spiilka. Вона враховує «українську» кольорову пару, градієнт та український шрифт з європейським характером Recht. Дизайнери створили знак, що працює у 2D і в 3D. «Нова айдентика Restart передає основні характеристики бренду: глокальність [глобальну локальність або локальну глобальність], інноваційність та експертизу»,  – зазначають у Spiilka.

Команда Restart уже використовує новий дизайн і бренд-систему.

   

Restart – урбаністична агенція, створена на основі проєктів Zvidsy та ReStart Ukraine у 2023 році. Агенція розробляє і впроваджує просторові рішення для міст, громад і територій. Команда проєкту розробила концепцію швидкого відновлення Чернігова та модель комплексного відновлення Вознесенської громади. 

Twid – це креативна студія, яка створює стратегію, айдентику, комунікацію і вебпродукти для компаній нової економіки, стартапів.

Spiilka – це київське дизайн-бюро, яке спеціалізується на ребрендингу, UX/UI дизайні, неймінгу, дизайні вебпродуктів. Також компанія працює із концентами ігор і застосунків.

фото й обкладинка: Twid, Spiilka