Команда Made in Ukraine проведе курований маркет «Етніка. Книги. Кіно» на території саду кіностудії імені Олександра Довженка 22–23 червня.

На маркеті бренди представлять свої товари, які відображають різноманіття українських традицій і ремесел, кажуть організатори. Зокрема, відвідувачі зможуть побачити кролевецьке художнє декоративне ткацтво (традиційні біло-червоні рушники, які тчуть на верстаті) і дізнатися про технологію їхнього виготовлення й символізм малюнків від майстринь.

Крім того, на маркеті проведуть кінопоказ фільмів, екскурсію, великий лекторій  про переосмислення історії України й ремесел, майстер-класи, виступи виконавців і диджеїв, а також буде фудкорт.

 

 

Маркет «Етніка. Книги. Кіно» триватиме два дні, з 11:00 до 22:00. Вартість квитків становить від 250 гривень, їх можна придбати тут.

 

Проєкт Made In Ukraine запустили у форматі фестивалю в лютому 2013 року. Команда провела понад 68 фестивалів і попап-сторів в Україні й за кордоном, а також видала 18 книжок і путівників про Україну. З лютого 2022 року Made In Ukraine також працює як гуманітарний штаб для допомоги постраждалим від повномасштабної війни українцям, а також для ТрО й ЗСУ.

   

У грудні корнер Etnika Home від проєкту Made In Ukraine відкрили в «Епіцентрі» на Оболоні. Це другий магазин Etnika Home, де можна придбати меблі, текстиль, свічки, кераміку, дерев’яні вироби, постіль, косметику й килими винятково українського виробництва.