Соціальна мережа LinkedIn презентувала низку сервісів на основі штучного інтелекту, щоб залучити більше користувачів та підвищити активність, пише TechCrunch.

Завдяки новим інструментам користувачі зможуть шукати роботу за допомогою голосових підказок. Також ШІ допоможе скласти супровідний лист або лист-заявку, перегляне резюме та інші матеріали, які пов’язані з роботою.

Платформа використає ШІ, щоб збільшити кількість навчальних курсів та спростити їх пошук. Крім того, для користувачі з підпискою Premium запускають пілотну функцію «Експертні поради від ШІ», завдяки якій можна отримати персоналізовані відповіді, які спираються на знання відомих інструкторів. Поради також відображатимуться у вигляді персональних тренерів під час перегляду курсів на LinkedIn Learning.

На платформі LinkedIn планують оновити систему пошуку, зокрема зробити її більш розмовною і простою у використанні. Також LinkedIn розширює доступ до Recruiter 2024, що збільшує кількість інструментів для маркетологів і малого бізнесу.

 

LinkedIn – це соціальна мережа для пошуку роботи і встановлення ділових контактів. У 2016 році LinkedIn придбала компанія Microsoft за понад 26 мільярдів доларів.

У 2023 році LinkedIn додала функцію на основі штучного інтелекту, яка допомагатиме шукати роботу й подавати резюме. Раніше компанія також представила сервіс, який має допомогти писати кращі описи профілю та повідомлення для рекрутерів.