Подкаст про працевлаштування ветеранів і ветеранок Praktyka запустив Veteran Hub

У межах подкасту ветерани й ветеранки діляться своїм досвідом і потребами під час працевлаштування на цивільну роботу, а компанії розповідають їм про власні зміни й практики.

У випусках вони, зокрема, спілкуватимуться з компаніями з агропромисловості, банківської справи, поліції, логістики, медицини й фармацевтики, виробництва, держсектору й послуг / ритейлу, діляться в команді.

Ведучою подкасту є HR-консультантка Юлія Кудіна. А героями першого випуску стали ветеран Владислав Журавель і керівниця Центру реінтеграції ветеранів «Української оборонної промисловості» Марина Соколова. Перший епізод уже доступний за посиланням, а наступні шість випусків випускатимуть щовівторка, о 19:00, на платформах YouTube, Spotify й Apple Podcasts.

Проєкт реалізують у межах Програми реінтеграції ветеранів від IREX за підтримки Державного департаменту США.

   

Ветерани російсько-української війни – перше в новітній історії України покоління ветеранів, яких ми як суспільство визнаємо одразу. 31 жовтня 2023 року в Києві презентували концепцію нової ветеранської політики. Над її розробленням працювали Veteran Hub, «Принцип», «Юридична сотня», «Простір можливостей» і Veteranka.

Про те, що таке ветеранська політика, хто взагалі такі ветерани й ветеранки та чому про це треба думати вже зараз, ми запитали співзасновницю Veteran Hub Івону Костину.