Український сервіс доставки медикаментів Liki24 вийшов на ринок Німеччини, інвестувавши в це 100 тисяч доларів, повідомляє засновник компанії Антон Авринський.

Liki24 в Німеччині вже пройшли три місяці тестового періоду й вийшли на операційну прибутковість, каже Авринський. За його словами, наразі сервісом користують вже «тисячі людей» у цій країні.

Український стартап оцінювали в 50 мільйонів доларів станом на середину 2023 року, але з урахуванням інших бізнесів групи: сервіс здачі аналізів Lab24, а також Nasnaga – стартап «турботи про здоровʼя», пише Forbes.

За словами Авринського, попри високу конкуренцію в Німеччині, Liki24 мають перевагу в тому, що можуть підключати велику кількість партнерів і збирати товари з різних аптек. Крім Німеччини, Liki24 також працюють в Італії та Румунії.

  

Liki24.com – платформа для пошуку, порівняння цін, замовлення й доставки ліків з аптек. Цілодобову експрес-доставку в Києві запустили ще в серпні 2021 року.

Liki24 доступні за кордоном не тільки в Німеччині, а й в Італії, де він працює з 2022 року, та в Румунії, де його відкрили в 2021-му. Тоді ж сервіс запустили й у Польщі, однак пізніше Liki24 вийшли з польського ринку.