Nova Post запровадила нову функцію, завдяки якій відправляти посилки можна між країнами Європи.

Відправляти посилки можна не лише з України в країни Європи, чи навпаки, а й між країнами, де працюють відділення Nova Post. Послуга вже доступна у всіх країнах, крім Молдови, Румунії та Великої Британії.

Відправляти можна документи, посилки та вантажі до 100 кілограмів. Доставка між країнами триватиме до двох днів у відділення, на адресу, в поштомат або в пункт видачі.

 

 

Вартість доставки залежить від ваги відправлення та відстані між країнами. Зокрема відправка посилки до двох кілограмів з Польщі у відділення Німеччини коштуватиме 43 злотих, а в Іспанію – 65 злотих. Крім того, щоб скористатись послугою доставки посилки на адресу кур’єром, потрібно сплатити додаткові десять злотих до вартості.

Оформити відправлення, викликати кур’єра, оплатити доставку чи дізнатись  графік роботи та адресу найближчого відділення, а також відстежувати переміщення відправлення можна на сайті або у застосунку.

 

Nova Post відкрила перші два відділення у Великій Британії, а саме в Лондоні, і запустила там кур’єрську доставку. Це вже 13-та європейська країна, де компанія почала роботу.

Компанія також уже відкрила відділення в ЕстоніїПольщіЛитвіЛатвіїЧехіїРумуніїНімеччиніСловаччиніІталії й Іспанії.