Платформу для навчання й розвитку від британської освітньої компанії BecomingX запустили в Україні. Співзасновниками платформи є британський мандрівник та амбасадор United24 Беар Ґріллс і соціальний підприємець Пол Герні.

Що є на платформі у безоплатному доступі

  • Найстаріша у світі енциклопедія Britannica (підписка на яку для користувачів інших країн коштує від 1200 фунтів), онлайн-платформа викладання та навчання Century, проєкти ITSkills4U та Da Vinci, а також 3D-тури відомими у світі музеями, парками та «навіть поверхнею Марсу».
  • Інтерактивні курси про цифрові технології та працевлаштування, зокрема за підтримки Amazon і Accenture (доступ до міжнародної програми Amazon AWS Educate).
  • Бібліотека уроків для школярів та вчителів (24 записані заняття для учнів молодших та середніх класів з планами уроків українською та польською мовами).
  • Досвід українських та закордонних лідерів думок, серед яких американські актори Ченнінг Тейтум, Джулія Робертс і Кортні Кокс, бронзова призерка Олімпійських ігор Еліна Світоліна, креативний директор бренду Frolov Іван Фролов, ветеран і тренер реабілітаційного центру «Незламні» Володимир «Будда» Рудковський та інші. Українські спікери розповідають, які комунікації ефективні в благодійності, що допоможе ветеранам пройти реабілітацію та реінтегруватися в цивільне життя, як поєднувати креатив і технології, чи замінить ChatGPT креативників.

Платформа BecomingX Ukraine працює за підтримки «Дія.Освіта» та благодійного фонду BecomingX Foundation. Мета платформи – допомогти українцям розвивати навички, необхідні для працевлаштування, підприємництва, опанування нових професій за допомогою тематичних відео, досліджень та вікторин.

Щоби отримати доступ до платформи, потрібно зареєструватися за посиланням. Після завершення курсів можна буде отримати сертифікати.

   

Британську освітню платформу BecomingX створили в 2020 році, зараз там зареєстровані користувачі з 19 країн.