Соціальна мережа TikTok тестує фунцію завантаження 60-хвилинних відео, повідомляє TechCrunch.

Збільшити обмеження часу планують, щоб дати можливість користувачам експериментувати з розширеними типами контенту. Поки невідомо, коли функція стане доступною для всіх, наразі її тестують на обмеженому колі користувачів.

Також розширений часовий ліміт може дозволити публікувати новий тип контенту на TikTok, зокрема повні епізоди шоу й серіалів. Зараз для цього потрібно ділити відео на декілька частин.

Спершу в TikTok можна було відео тривалістю 15 секунд, потім час поступово збільшили до трьох хвилин. Хоча соцмережа стала популярною завдяки формату саме коротких відео, у компанії планують охопити довгоформатний контент, щоб обійти YouTube, який є конкурентом TikTok, пише TechCrunch.

У грудні 2023 року в TikTok запровадили можливість оптимізувати інтерфейс для пристроїв із великими екранами. А у квітні 2024 року стало відомо, що TikTok розробляє застосунок TikTok Notes, який конкуруватиме з Instagram.

 

Американський журнал The New Yorker зняв документальний фільм Following Valeria про українську TikTok-блогерку й біженку Валерію Шашенок. Це короткометражний документальний фільм про дівчину, «яка стає зіркою соціальних мереж і водночас біженкою».