Шеф-кухар Ярославський запускає франшизу ресторанів «Най» в Україні
Франшизу ресторанів української кухні «Най» запустять в Україні, повідомив шеф-кухар Володимир Ярославський.


За його словами, спочатку концепція була розрахована лише на іноземні країни, аби познайомити іноземців з «українською культурою, їжею та ДНК». Для цього планують використовувати світильники, посуд, меблі, декор, форму персоналу українського виробництва.


Після анонсу команда почала отримувати заявки від партнерів, які хотіли відкрити ресторан саме в Україні, тому концепт доопрацювали.


Охочі відкрити ресторан в одному з міст України або світу можуть залишити заявку за посиланням або в Instagram.
Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів
У березні шеф-кухар Володимир Ярославський оголосив про запуск ресторанів української кухні «Най» у 30 містах світу. Ресторани за кордоном працюватимуть на умовах фрайчанзингу: кожен охочий може відкрити ресторан «Най» у тій країні світу, де він перебуває (окрім РФ і Білорусі), а команда Ярославського буде допомагати й підтримувати розвиток цього бізнесу.
Читайте «Нормальні новини» в телеграмі