The Washington Post написав про те, як Veterano Brownie переживає карантин
Американське видання The Washington Post у своєму матеріалі розповідає про те, як заклади і бізнеси світу переживають карантин. У добірку потрапив київський заклад Veterano Brownie.
Коментували ситуацію власники моноформату Роман Набожняк з дружиною Юлією Кочетовою-Набожняк.
Veterano Brownie не приймає відвідувачів з 17 березня, після того, як оголосили карантин. Щонайменше заклад не працюватиме до 24 квітня.
«Відтоді, як почався карантин, ми спимо набагато менше, ми ніби повернулися до початку нашого бізнесу. У нас знову запуск, запуск ракети, все горить, ми робимо все одночасно. Темп абсолютно не схожий на карантин», – коментують власники.
Втім, як й інші ресторани та кафе, Veterano Brownie може доставляти випічку або ж продавати на виніс.
«Сьогодні вся наша команда – це кур'єри, піші та на мототранспорті, включаючи нас. Ми намагаємось залучати усю команду і зберегти робочі місця. А також підтримувати кількість замовлень, але розуміємо, що люди віддаватимуть перевагу предметам першої необхідності замість тістечок», – додають власники.
The Washington Post також написав про заклади у Парижі, Новому Орлеані, Ванкувері, Огайо та Каліфорнії.
З 17 березня через карантин в Україні обмежили роботу закладів харчування та усіх розважальних закладів, у тому числі, кінотеатрів. Карантин продовжили 25 березня і він триватиме щонайменше до 24 квітня.
Читайте, які інші заклади міста виживають на карантині у МАТЕРІАЛІ.