KAN Development тішить мешканців продуманою екосистемою: від комфортних квартир і бездоганного сервісу керівних компаній до інфраструктури нульового кілометра з освітніми закладами, зонами для різних видів спорту та власними басейнами на території. Саме тому понад 57 000 людей нині впевнено називають своїм домом житло від KAN.

Основна філософія житлових комплексів KAN – Inside Community, яка завжди ставить людину на ​перше місце. Тому, обираючи житло компанії, окрім багатофункціональних ​просторів, де одночасно можна ​жити, працювати й ​відпочивати, ви потрапляєте ще й до сильної та мотивованої спільноти людей, обʼєднаних схожими поглядами на життя.

Віледж разом із KAN Development розповідають про сім причин, за які мешканці обрали квартири компанії.

1.

Вчасна здача обʼєктів

За 23 роки роботи компанія ввела в експлуатацію близько 3 000 000 м², а це – 20 500 квартир, 15 освітніх закладів А+ і безліч комерційних приміщень. Завдяки моделі прямого фінансування, культурі ретельного планування та співпраці з найкращими фахівцями країни всі об'єкти KAN здали точно у визначені терміни.

Саме пряме фінансування й відповідальність перед інвесторами, а також звичка передбачати ризики та формувати запаси будівельних матеріалів допомогли компанії повернутися до роботи навіть під час повномасштабного вторгнення: уже у травні 2022 року KAN відновив будівництво «Файна Тауна», «Республіки», UNIT.Home та шкіл А+.

Сміливість – це продовжувати створювати для людей і рухатись уперед, навіть коли все завмирає. Ми обираємо сміливість і відновлюємо будівництво на будмайданчиках живих кварталів «Республіка» та «Файна Таун», щоби підтримати економіку України. Адже KAN завжди добудовує свої об'єкти, це добре знають наші клієнти, які нам довіряють і продовжують виконувати свої зобов'язання й інвестувати в нерухомість від KAN

– кажуть у команді KAN Development.

2.

Інфраструктура, побудована за принципом нульового кілометра

Квартири від KAN Development вирізняє сучасний дизайн, продуманість деталей та унікальна інфраструктура. У ЖК Respublika, наприклад, є басейн, футбольне й баскетбольне поля, корт для падл-тенісу, майданчик для гольфу, креативна студія з гончарства та найбільший торгівельний центр Західної Європи ТРЦ Respublika Park у пішій доступності. У «Файна Тауні» є власний пляжний комплекс, спортивний майданчик, який створили в колаборації з Puma, зони BBQ, smart-вулиця, зони для баскетболу, волейболу, тенісу та гольфу. У Tetris Hall – басейн на даху, власна спортзала й паті-рум, а UNIT.Home є серцем інновацій на території UNIT.City.

3.

Якісна освіта й гарантована безпека для дітей

Турбота про найкраще дитинство, освіту й безпеку дітей – пріоритет KAN Development. Саме тому він є єдиним українським девелопером, що розвиває власну мережу освітніх закладів А+ для дітей віком від 1 до 19 років. Мешканці житлових комплексів у захваті, що мають змогу відвести дітей у сучасну гімназію, школу чи садок, не витрачаючи час у заторах, адже найкраща освітня мережа розташована в пішій доступності від їхнього будинку.

Нині у ЖК «Комфорт Таун» діють Академія Сучасної Освіти А+, Гімназія А+ та Дитячий клуб «ЗмійкА+», у ЖК Central Park – Дитячий клуб А+, у ЖК Tetris Hall – Academy Ecoland, а в ЖК Respublika – Respublika Kids.

Цієї осені у «Файна Тауні» відкрили новий заклад – Архітектурно-інженерний колегіум А+. Це найбільший і найсучасніший освітній заклад такого типу в Києві, де під одним дахом об’єднали дитячий садок «Файні», початкову, середню школу та профільний ліцей, а також позашкільні напрями.

Окрім висококласної освіти для дітей, жителі ЖК мають доступ до укриттів і системи безперервного відеоспостереження. У дворах KAN можна не хвилюватися про забуту іграшку чи смартфон.

Місію створення власних навчальних закладів я вбачаю в тому, щоб якомога більше талановитих людей здобували освіту в Україні, залишалися тут і працювали на благо нашої держави. Саме тому KAN уже інвестував понад 100 мільйонів доларів в освітні напрями

– розповідає Ігор Ніконов, засновник KAN Development.

4.

Не просто сусіди, а середовище однодумців

Житлові комплекси KAN Development формують середовище однодумців, об'єднаних філософією, де безумовна якість є основою всього. Спочатку ви стаєте сусідами, а згодом друзями, сім'ями й навіть бізнес-партнерами.

Нині мешканці ЖК уже обʼєдналися в різноманітні комʼюніті й самостійно створили безліч чатів за інтересами. Вони разом ходять на пробіжки, тренуються, роблять BBQ після сусідських футбольних матчів.

5.

Можливості для запуску бізнесу

Люди в KAN ​легко знаходять можливості для ​розвитку своїх ідей прямо на території житлових комплексів. Так, один із жителів Respublika, дослідивши потенціал ЖК, відкрив на його території спочатку паб «Beer Boy. Твій хмільний сусід», потім – Sushi republic, а згодом облаштував Pool bar біля басейну ЖК. Проєкти виявилися настільки успішними, що зовсім скоро аналогічний паб відкриють і у «Файна Тауні» з живою музикою, дегустаціями, трансляціями футболу й навіть кіновечорами.

Є окрема категорія людей, які купують квартири KAN як інвестиції для здачі в оренду. Завдяки ком'юніті KAN Market квартири знаходять свого орендаря всього за один день.

6.

Спільні

соціальні проєкти

В екосистемі житлових комплексів KAN легко втілювати не тільки власні бізнес-ідеї, а й знайомитися та об'єднуватися під соціальні проєкти із сусідами. Погодьтеся, легше роззнайомитися із сусідами під час заняття йогою, перегляду кіно на газоні просто неба чи забігу під сакурами, аніж у ліфті. Сприяє цьому керівна компанія, що створює насичену програму заходів на території комплексу.

Крім іншого, на території своїх ЖК девелопер запустив соціально-екологічну ініціативу «Сортуй сміття з КАN». Її мета – поширити культуру сортування відходів і зменшити кількість сміття на сміттєзвалищах. Для цього встановили урни для сортування в усіх житлових комплексах та уклали договір зі сміттєпереробним заводом.

Крім того, жителі «Файна Тауна» ухвалили рішення проводити регулярні благодійні ярмарки. Завдяки пʼятому ярмарку, що відбувся у травні 2024 року, мешканці комплексу передали ЗСУ 1 200 000 гривень.

7.

Бездоганний сервіс керівних компаній

Соціальні проєкти й різноманітне дозвілля стали можливими зокрема й за підтримки керівних компаній, із якими в мешканців комплексів склалися надзвичайно теплі та довірливі стосунки. Працюючи на умовах відкритості, вони дають змогу кожному впливати на покращення життя й добробуту будинків і дворів.

Кажуть, що сусідів не обирають, але не в KAN Development. Переїжджаючи до KAN, разом із квартирою в одному з найкомфортніших житлових комплексів Києва ви отримуєте статус сусіда KAN, а з ним – широкі можливості сильного ком'юніті однодумців.

Тут ви зможете відчути справжню якість життя у стосунках зі своїми людьми й в естетичному екологічному просторі, де кожен аспект продуманий до дрібниць і немає зайвих подразників.

Більше про житло від KAN

МАТЕРІАЛ ПІДГОТОВЛЕНО ЗА ПІДТРИМКИ