Кредитна історія сьогодні одна з характеристик вашої репутації. Вона впливає на багато речей: від умов отримання нових кредитів чи ухвали заявки на «є-Оселю» до можливості орендувати житло чи працевлаштуватися в іншій країні.

Щоб ви завжди були в курсі свого фінансового стану й мали доступ до власної кредитної історії в будь-якій точці світу, Міжнародне бюро кредитних історій створило чат-бот «МБКІ онлайн». Це сервіс, який допомагає перевіряти кредитну історію й кредитний рейтинг, уникати неприємних несподіванок від шахраїв й обґрунтовано планувати майбутні фінансові кроки.

The Village Україна разом із МБКІ наводять шість причин скористатися послугами віртуального бота «МБКІ онлайн».

МБКІ є частиною міжнародної компанії Creditinfo Group, що представлена в тридцяти країнах світу. На українському ринку бюро працює з 2006 року, оперуючи базою даних, що містить кредитні історії понад 17 мільйонів українців. МБКІ – єдине бюро в Україні, яке співпрацює з кредитними бюро в 10 країнах світу: Чехія, Молдова, Австрія, Грузія, Латвія, Литва, Словаччина й іншими.

Компанія зберігає й обробляє кредитну інформацію позичальників, надаючи її банкам й іншим кредиторам для оцінки кредитоспроможності клієнтів.

Ось чому кредитну історію найкраще контролювати в чат-боті «МБКІ онлайн»

1.

Зручність у використанні

Чат-бот інтегрований у популярні месенджери – Telegram і Viber. Ви можете швидко зареєструватися з телефона без необхідності встановлювати додаткові застосунки.

2.

Простий функціонал

«МБКІ онлайн» має інтуїтивний інтерфейс і просте покрокове меню, яке дозволяє будь-кому швидко розібратися з функціоналом бота й отримати кредитний звіт за лічені хвилини. Варто також зазирнути в розділ «Питання-відповіді»: там можна отримати корисні поради й цікаву інформацію для поліпшення своєї фінансової грамотності.

3.

Доступ 24/7 із будь-якої точки світу

Сервіс «МБКІ онлайн» доступний для всіх українців незалежно від місця їх перебування. Бот працює цілодобово, тому отримати необхідну інформацію можна в будь-який час, навіть у вихідні, святкові дні чи посеред ночі.

4.

Двомовність

Користувач сервісу може отримати інформацію про свою кредитну історію двома мовами – українською й англійською. Другий варіант значно спрощує життя українцям, які перебувають за кордоном, адже в інших країнах нерідко просять надати кредитну історію для оренди житла, під час працевлаштування чи оформлення будь-яких банківських продуктів.

5.

Точність кредитної історії

Регулярно перевіряйте кредитну історію, щоб виправляти помилки й виявляти підозрілу активність, наприклад оформлення шахрайських кредитів на ваше імʼя. У чат-боті є меню, яке підкаже, як звернутися до МБКІ для внесення змін. Така послуга допоможе підтримувати точність вашої кредитної історії, забезпечуючи високий кредитний рейтинг і гарну фінансову репутацію.

6.

Регулярні оновлення

Чат-бот «МБКІ онлайн» миттєво й абсолютно безоплатно повідомляє зареєстрованих користувачів, коли кредитори переглядають їх кредитне досьє, а також інформує про додавання нових і закриття поточних кредитних угод.

Як скористатися чат-ботом «МБКІ онлайн»?

Перейдіть за посиланням на бот у Viber або Telegram і поділіться з ним вашим номером телефону українського оператора. Бот запропонує два варіанти реєстрації: за датою народження чи через систему НБУ Bank-ID. Після цього вам будуть доступні всі функції меню бота.

Матеріал підготовлено за підтримки