З чого почати гастробізнес: відкрили другий набір студентів у гастрошколу «Фудпросвіта»
«Лавка Традицій» запускає другий набір школи «Фудпросвіта» для тих, хто вже запустив свій гастропроєкт або тільки планує це зробити. Курс пройде з 9 листопада по 7 грудня.
Навчання у школі розділили на п’ять тематичних модулів з лекціями експертів та кейсами молодих підприємців. Кожна тема – це окремий день, слухачі можуть обрати будь-яку кількість занять, відповідно до своїх запитів. Учнів, які прослухають увесь курс, чекає іспит і вручення дипломів та можливість тестового продажу в мережі «Сільпо».
Програма:
«З чого почати гастробізнес» (9 листопада).
Ідея, аналіз ринку, оцінка успішності, вибір бізнес-моделі, економіка проєкту.
«Логістичний та юридичний супровід компанії» (16 листопада).
Реєстрація підприємства, форма власності, авторські права, транспортування продукції.
«Які документи свідчать про якість продукції» (23 листопада).
Контроль якості, вимоги до продукції, набір потрібних документів, національні та міжнародні стандарти якості.
«Фінансова грамотність» (30 листопада).
Основи фінансів для підприємця, залучення інвесторів, масштабування бізнесу, система оподаткування.
«Маркетинг» (7 грудня).
Маркетингова стратегія, комунікаційна програма, SMM-стратегія, оцінка ефективності, тренди у фотографії.
Серед спікерів: Аврора Огородник – гастроентузіастка та бренд-амбасадорка «Сільпо Resto»; Марина Булацька – керівниця «Лавки Традицій»; Ельвіра Файзулліна – викладачка Kyiv-Mohyla Business School; Ніна Міщенко – Head of Corporate Communications «Сільпо» та Валентина Микусевич – віце-президентка Української організації з якості.
Вартість цілого курсу – 3 500 гривень
Вартість одного модуля – 800 гривень
«Лавка Традицій» – проєкт підтримки та розвитку українських виробників. Це натуральні продукти, виготовлені за авторськими рецептами. Для їхнього виробництва використовують локальні інгредієнти, вирощені або отримані завдяки ручній праці. Продукцію «Лавки Традицій» можна придбати в супермаркетах «Сільпо» та делікатес-маркетах Le Silpo.
Матеріал підготовлено за підтримки «Лавки Традицій»