Автобусний перевізник FlixBus запустив нову лінію з України в Брюссель, Бельгія.  

Відправлення будуть відбуватися двічі на тиждень – у середу і п’ятницю. Автобус виїжджатиме о 10:30 з Києва, об 11:05 наступного дня з Берліна й о 20:55 з аеропорту Кельн-Бонн (Німеччина). У Брюссель транспорт прибуде приблизно о пів на першу ночі наступного дня.

У зворотному напрямку автобуси їздитимуть у понеділок і суботу. Виїзд із вокзалу Брюселля о 05:15, з Берліна – о 19:05. Автобус прибуватиме до Львова о 12:00 наступного дня, а в Київ – до 21:30 того ж дня. Загалом у дорозі пасажири проводитимуть мінімум 38–40 годин, без урахування проходження кордону.

Маршрут пролягатиме через три українські міста із зупинками й через десять німецьких міст. У польських містах зупинок не буде:

  • Київ – Житомир – Рівне – Львів – Берлін – Магдебург – Брауншвайг –  Ганновер – Білефельд – Дортмунд – Ессен – Дуйсбург – Дюссельдорф – Аеропорт Кельн-Бонн – Автовокзал Ахен – Льєж – Північний вокзал Брюсселя. 

Перший маршрут запланували вже на 25 вересня. Квитки на нього можна купити на сайті або в партнерських агенціях. Ми перевірили квитки на сайті й на 25 число лишився один квиток за 4399 гривень. Квитки в жовтні-листопаді коштують понад п’ять тисяч гривень і вже всі майже розкуплені.

   

FlixBus має вже 28 прямих автобусних рейсів між Україною й вісьмома країнами ЄС. З них дев’ять заїжджають в аеропорти. Раніше FlixBus відкрив автобусний маршрут із Києва до Дрездена й Лейпцига.

Обкладинка: FlixBus